TEKNAMOTOR, устройство за раздробяване, дробилка, дробилки, раздробяване, раздробители, дърво раздробяващи, дробилка за клони, пънодробилка, косачка, горска техника, косачки, брикети, пелетиране, раздробяване, шредер, линии за пелети и брикети, мелници, отпадъци
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
ВИЖ ВСИЧКИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ / ОБОРУДВАНЕ

За фирмата

Компания Teknamotor започна дейността си през 1992 година.

"Дългогодишният ни опит и стремежът ни за развитие ни поставят сред най-добрите фирми предлагащи оборудване за дърводобивната и дървообработващата индустрия.

Основните продукти, които произвеждаме са:

  • Мобилни (с барабан или с диск) с съответни одобрения дробилки (шредери) за клонове и дървени отпадъци.
  • Стационарни - с барабан или с диск - машини (шредери) за обработване на дървен материал за използване в дървообработващата промишленост; използват се заедно с такова оборудване като лентови  и вибриращи системи за товарене и транспорт (подаващи устройства,  вибрационни и веригови маси) в различни дължини и ширини, адаптирани към индивидуалните нужди на клиента.
  • Чукови мелници за стърготини от слама и дърво
  • Фрези за пънове (пънодробилки) останали от сеч

Дългогодишният ни опит в проектиране и произвеждане на машините за раздробяване на дървесен материал осигурява ви нашата помощ в избора на определен модел имайки в предвид капацитета и предназначението му. Благодарение на добре обучен персонал и тясно сътрудничество с нашите клиенти, ние можем да произведем машини, които да отговорят на индивидуалните нужди на клиента. Високо качество и надеждност на нашите машини правят услугите предоставяни от вашата фирма значително поатрактивни.

 

 

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
нагоре