Дробилката Skorpion 350 SDB
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
ВИЖ ВСИЧКИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ / ОБОРУДВАНЕ

ОФЕРТА: МОБИЛНИ МОДЕЛИ на ДРОБИЛКИ за клонове - БАРАБАННИ

Описание на устройството

Skorpion 350 SDB е модел с барабанната система и има форма на специален трейлър; предназначен е за раздробяване на дървени отпадъци с диаметър до 250 мм.

Системата за задвижване се състои от четирицилиндров турбодизелов двигател с охлаждане с течност на фирмата Kohler или Hatz (мощност 74,8 к.с.). Двигателят е застроен с маска от полиестерен ламинат.

Дробилката използва системата за прибиране на дърва, която се състои от вградена в рокера назъбената прибираща ролка затягаща дърво с диаметъра 380 мм, и от масата за товарене със назъбената гъсеница дълга на 750 мм, предшествана от ръчно сгъваем капак за товарене. Ролката и гъсеницита се захранват чрез системата на хидравлични двигатели с редуктори от хидравличната помпа инсталирана на дробилката.

Използване на системата на 2 режещи ножове върху барабана (едно завъртане за един пълен разрез) осигурява големи възможности на дробилката по отношение на товарене на захранващата система.

Обграждащо барабана ситото с отворите 30x30 или 50x50 мм гарантира произвеждане на регулярни стърготини в стандарда G30 и G50.

Голямо пространство за товарене на дървен материал - размер на гърлото 375 x 340 мм - позволява на раздробяване на разпространените клонове и други  обемни дьрвени отпадьци.

Получаване на висока регулярност на стърготините е възможна благодарение на ситото монтирано под режещия барабан. Стърготините се избират изпод ситото с помоща на два транспортни шнека и пренасят се във изхвърлящ вентилатор, след където се изхвърлят през въртящ се комин (тръба) за изхвърляне.

Използваната тръба за изхвърляне монтирана е на винтовия диск, с помоща на който изхвърляне се лесно контролира на ъгъл до 360°.

Skorpion 350 SDB има специално одобряване и е допуснат за регистриране и движение по пътищата. Конструкцията на тази дробилка е монтирана върху едноосно шаси, оборудвано със спирачка за рязко спиране и паркинг спирачка, а също така и със засечка за теглене адаптирана за сферичен болт или за засечка с отвор за дръжка. Модел на дробилката направен като специален трейлър позволява му да се лесно премества между работните места.

Дробилката е оборудвана с LEDово осветление.

Като стандартно оборудване на дробилката Skorpiona 350 SDB се използва една от най-модерните в Европа електронната система за контрол на работата (анти-стрес), която автоматично предотвратява претоварване на системата за задвижване чрез временно спиране на подаване на материал. Системата позволява по много прост начин да се промени настройките за работа на машината и да се я адаптира към индивидуалните нужди. Програми наречени «дебела дървесина» и «тънка дървесина» решават за бърза промяна на начин на работа на машината. Следователно много е лесно да се адаптира работа на дробилка към материал раздробяван в момента, благодарение на което повишава се значително эфективността му.

Системата има вграден брояч на моточасове.

Произведените стърготини могат да се използват като енергетичен материал за изгаряне в пещите, като суровина за производство на мебелни бордове или за повторно смилане в чукови мелницию. Покупка на дробилката Skorpion 350 SDB е оптималното решение за фирми и предприятия в развитието на тяхната дейност в модерна и екологосъобразна посока.

 

Технически данни

Mодел на машината

SKORPION 350 SDB

Размери (д x ш x в) [мм] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*
Тегло [кг] 2470
Диаметър на материала [мм] ствол до 250
Брой на ножовете (зависи от варианта на i режещия барабан) [брой] 2 режеши + 1 подкрепящ
Скорост на подаване [линеен м/мин] дo 21
Чипинг капацитет [насипен м3/h] дo 16
Ширина на стърготините [мм] до 28 мм в зависимост от материала
Начин на подаване ролката и фидер тип гъсеницата
с хидравлично задвижване
Диаметър на барабана [мм] 520
Размери на гърлото (Ш x В) [мм] 375 x 340
Ситото - отвор [мм] 30x30 или 50x50
Технически данни на двигателя
Модел на двигателя KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Работен обем на двигателя [cм3] 2482
1952
Мощност на двигателя [кс] 74,8
Охлаждане течност
Гориво дизелово гориво
Обем на горивния резервоар [л] 60
Старт електрически
()* - размери след монтиране, по време на работа

 

Стандартно оборудване:

  • Резервно колело
  • Тръба за изхвърляне със винтов диск 360°, дефлектора
  • Oсвещение LED
  • Собствена хидравлична система
  • Електронната система за контрол на работата (анти-стрес) за предотвратяване на претоварване, с бояч на моточасове

ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
нагоре