Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

ВИЖ ВСИЧКИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ / ОБОРУДВАНЕ

ОФЕРТА: МОБИЛНИ МОДЕЛИ на ДРОБИЛКИ за клонове - БАРАБАННИ

Описание на устройството

Skorpion 350 SDB е модел с барабанната система и има форма на специален трейлър; предназначен е за раздробяване на дървени отпадъци с диаметър до 250 мм.

Системата за задвижване се състои от четирицилиндров турбодизелов двигател с охлаждане с течност на фирмата Yanmar с мощност 84 к.с. Двигателят е застроен с маска от полиестерен ламинат.

Дробилката използва системата за прибиране на дърва, която се състои от вградена в рокера назъбената прибираща ролка затягаща дърво с диаметъра 380 мм, и от масата за товарене със назъбената гъсеница дълга на 750 мм, предшествана от ръчно сгъваем капак за товарене. Ролката и гъсеницита се захранват чрез системата на хидравлични двигатели с редуктори от хидравличната помпа инсталирана на дробилката.

Използване на системата на 2 режещи ножове върху барабана (едно завъртане за един пълен разрез) осигурява големи възможности на дробилката по отношение на товарене на захранващата система. Дизайнът на ножове позволява те да се точат по време на техния жизнени цикъл на номиналната дължина до 55 мм, по този начин продължавайки техния живот.

Обграждащо барабана ситото с отворите 30x30 или 50x50 мм гарантира произвеждане на регулярни стърготини в стандарда G30 и G50.

Голямо пространство за товарене на дървен материал - размер на гърлото 375 x 340 мм - позволява на раздробяване на разпространените клонове и други  обемни дьрвени отпадьци.

Получаване на висока регулярност на стърготините е възможна благодарение на ситото монтирано под режещия барабан. Стърготините се избират изпод ситото с помоща на два транспортни шнека и пренасят се във изхвърлящ вентилатор, след където се изхвърлят през въртящ се комин (тръба) за изхвърляне.

Използваната тръба за изхвърляне монтирана е на винтовия диск, с помоща на който изхвърляне се лесно контролира на ъгъл до 360°.

Skorpion 350 SDB има специално одобряване и е допуснат за регистриране и движение по пътищата. Конструкцията на тази дробилка е монтирана върху едноосно шаси, оборудвано със спирачка за рязко спиране и паркинг спирачка, а също така и със засечка за теглене адаптирана за сферичен болт или за засечка с отвор за дръжка. Модел на дробилката направен като специален трейлър позволява му да се лесно премества между работните места.

Дробилката е оборудвана с LEDово осветление.

Като стандартно оборудване на дробилката Skorpiona 350 SDB се използва една от най-модерните в Европа електронната система за контрол на работата (анти-стрес), която автоматично предотвратява претоварване на системата за задвижване чрез временно спиране на подаване на материал. Системата позволява по много прост начин да се промени настройките за работа на машината и да се я адаптира към индивидуалните нужди. Програми наречени «дебела дървесина» и «тънка дървесина» решават за бърза промяна на начин на работа на машината. Следователно много е лесно да се адаптира работа на дробилка към материал раздробяван в момента, благодарение на което повишава се значително эфективността му.

Системата има вграден брояч на моточасове.

Произведените стърготини могат да се използват като енергетичен материал за изгаряне в пещите, като суровина за производство на мебелни бордове или за повторно смилане в чукови мелницию. Покупка на дробилката Skorpion 350 SDB е оптималното решение за фирми и предприятия в развитието на тяхната дейност в модерна и екологосъобразна посока.

 

Технически данни

Mодел на машината

SKORPION 350 SDB

Размери (д x ш x в) [мм] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*[A]
4250 (4860)* x 1990 x 2530 [B]
Тегло [кг] 2470
Диаметър на материала [мм] ствол до 250
Брой на ножовете (зависи от варианта на i режещия барабан [брой] 2 режеши + 1 подкрепящ
Скорост на подаване [линеен м/мин] дo 21
Чипинг капацитет [насипен м3/h] дo 16
Ширина на стърготините [мм] до 28 мм в зависимост от материала
Начин на подаване ролката и фидер тип гъсеницата
с хидравлично задвижване
Диаметър на барабана [мм] 520
Размери на гърлото (Ш x В) [мм] 375 x 340
Ситото - отвор [мм] 30x30 или 50x50
Технически данни на двигателя
Модел на двигателя YANMAR 4TNV98T
Работен обем на двигателя [cм3] 3319
Мощност на двигателя [кс] 84
Охлаждане течност
Гориво дизелово гориво
Обем на горивния резервоар [л] 60
Максимална консумация на гориво [л/ч] 13
Старт електрически
()* - размери след монтиране, по време на работа

 

Стандартно оборудване:

  • Резервно колело
  • Тръба за изхвърляне със винтов диск 360°, дефлектора
  • Oсвещение LED
  • Собствена хидравлична система
  • Електронната система за контрол на работата (анти-стрес) за предотвратяване на претоварване, с бояч на моточасове

ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
нагоре