Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
ВИЖ ВСИЧКИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ / ОБОРУДВАНЕ

ОФЕРТА: МОБИЛНИ МОДЕЛИ на ДРОБИЛКИ за клонове - БАРАБАННИ

Описание на устройството

Skorpion 280 SDB е предназначени за раздробяване на клони и стволове с диаметър до 180 мм.

Режеща система в конструкцията на дробилка исползва 3 режещи ножове върху барабана и един подкрепящ нож. Всички ножове са изработени от специално избрана инструментална стомана и се подлагат на професионална топлинна обработка.

Осигуряване на висока регулярност на стърготини (предотвратяване на трески и други) е възможно благодарение на ситото монтирано под режещия барабан. Стърготините се избират изпод ситото с помоща на два транспортни шнека и пренасят се във изхвърлящ вентилатор, след където се изхвърлят през въртящ се комин (тръба). Използвана в дробилката тръба за изхвърляне обръща се ръчно на 360° с помоща на винтов диск.

Системата за задвижване с трицилиндров дизелов двигател с охлаждане с течност с мощност 24,5 к.с; съществува възможност за оборудване на двигателя с капак. 40-литровият резервоар за гориво дава възможност за няколко часа работа навън. Дробилката е оборудвана с хидравлична задвижваща система на валяци, обслужваща входящия материал; системата се движи на собствена хидравлична помпа.

Skorpion 280 SDB има специално одобряване и е допуснат за регистриране и движение по пътищата. Конструкцията на тази дробилка е монтирана върху едно-осно шаси, оборудвано със спирачка за рязко спиране и паркинг спирачка, а също така и със засечка за теглене адаптирана за сферичен болт или за засечка с отвор за дръжка. Модел на дробилката направен като специален трейлър позволява му да се лесно премества между работните места.

Дробилката е оборудвана с модерно LEDово осветление.

Като стандартно оборудване на дробилката Skorpiona 280 SDB се използва една от най-модерните в Европа електронната система за контрол на работата (анти-стрес), която автоматично предотвратява претоварване на системата за задвижване чрез временно спиране на подаване на материал. Системата позволява по много прост начин да се промени настройките за работа на машината и да се я адаптира към индивидуалните нужди. Програми наречени „дебела дървесина” и „тънка дървесина” решават за бърза промяна на начин на работа на машината. Следователно много е лесно да се адаптира работа на дробилка към материал раздробяван в момента, благодарение на което повишава се значително эфективността му.

Системата има вграден брояч на моточасове.

Произведените от Skorpion 280 SDB стърготини могат да се използват за директно изгаряне в пещи, за произвеждане на компост, както и за декоративни цели. След повторно смилане в чукова мелница може да се използват като изходна суровина за производство на брикети и пелети.

 

Технически данни

Mодел на машината

SKORPION 280 SDB

Размери (д x ш x в) [мм] 3750 (4460)* x 1810 x 2400 (3100)*
Тегло [кг] 1500
Диаметър на клоните [мм] 180
Брой на ножовете 3 режещи + 1 подкрепящ
Скорост на подаване [линеен м/мин] дo 22
Чипинг капацитет [насипен м3/h] дo 10
Ширина на стърготини [мм] дo 25 мм в зависимост от материал
Начин на захранване хидравличен фидер
Диаметър на барабан [мм] 420
Размери на гърлото (шир x вис) [мм] 265 x 190
Tехнически данни на двигателя
Модел на двигателя KOHLER-Lombardini KDW 1003
Работен обем на двигателя [cм3] 1028
Мощност на двигателя [кс] 24,5
Охлаждане течност
Гориво дизелово гориво
Обем на горивния резервоар [л] 40
Старт електрически
()* - размери след монтиране, по време на работа

 

Стандартно оборудване:

  • часометър
  • резервна гума
  • регулиране на височината на изхвърляне на стърготините
  • ротационна тръба 360º
  • анти-стресова система

ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
нагоре