Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
ВИЖ ВСИЧКИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ / ОБОРУДВАНЕ

ОФЕРТА: ДРОБИЛКИ за клонове работещи с ТРАКТОРА - БАРАБАННИ

Описание на устройството

SKORPION 350 RBP е професионална барабанна дробилка проектирана да работи с горско ремарке, взаимодействаща с земеделски трактор с минимална мощност 100 к.с. (540 об / мин). Поради големия капацитет на обработка (максимален диаметър на настъргани дървесни отпадъци до 25 см) перфектно раздробява стволовете на дърветата и силно разпространени клонове. Товарно пространство на дървесина – гърлото - има размери 375 х 340 mm.

Дробилката се предлага главно за фирми работещи в сектора на горското стопанство. Конструкцията на дробилка се намира върху основа, даваща възможност за монтаж директно върху горското ремарке. За да има възможност на сглобяване или разглобяване на дробилката върху ремаркето, тя е оборудвана с затегнати крака с регулируема височина (това дава възможност на влизане с ремарке под дробилката). Това решение дава възможност за използване на ремаркета, като шасито за теглене на дробилка, а инсталиран върху ремаркето хидравличен кран подобрява работата на дробилка.

Дробилката използва стандартна система за прибиране на дърва, която се състои от вградена в рокера назъбената прибираща ролка затягаща дърво с диаметъра 380 мм, и от масата за товарене със назъбената гъсеница дълга на 680 мм, предшествана от хидравлично сгъваема клапа за товарене оборудвана с с допълнителна гъсеница с дължина от 600 мм. Работа с дробилка снабдена с системата на гъсеници осигурява висока производителност.

Стандартен модел има гладко управление на скоростта на въвеждане на материал за раздробяване с капацитет на рязане от 5 до 28 мм. С това решение може да се произвеждат малки чипове, които подложени на по-нататъшна обработка на чукови мелници могат да се използват за производството на брикети или пелети.

Използване на системата на 2 режещи ножове върху барабана (едно завъртане за един пълен разрез) осигурява големи възможности на дробилката със сравнително ниска мощност на трактора. Обграждащо барабана ситото с отворите 30x30 или 50x50 мм гарантира произвеждане на регулярни стърготини. Стърготините се избират изпод ситото с помоща на два транспортни шнека и пренасят се във изхвърлящ вентилатор, след където се изхвърлят през въртящ се комин (тръба) за изхвърляне.

Дробилката използва хидравлично сгъваема тръба за изхвърляне с автомвтично управление на винтовия диск 240°, реализирано с помоща на хидравличен распределител или Joystick.

Като стандартно оборудване на дробилката Skorpiona 350 RBP се използва една от най-модерните в Европа електронната система за контрол на работата (анти-стрес), която автоматично предотвратява претоварване на системата за задвижване чрез временно спиране на подаване на материал. Системата позволява по много прост начин да се промени настройките за работа на машината и да се я адаптира към индивидуалните нужди.

Програми наречени „дебела дървесина” и „тънка дървесина” решават за бърза промяна на начин на работа на машината. Следователно много е лесно да се адаптира работа на дробилка към материал раздробяван в момента, благодарение на което повишава се значително эфективността му.

Системата има вграден брояч на моточасове.

Произведените стърготини могат да се използват като енергетичен материал за изгаряне в пещите, като суровина за производство на мебелни бордове или за повторно смилане в чукови мелницию.

Покупка на дробилката Skorpion 350 RBP е оптималното решение за фирми и предприятия в развитието на тяхната дейност в модерна и екологосъобразна посока.

 

Технически данни

Mодел на машината

SKORPION 350 RBP

Размери (д x ш x в) [мм] 2070 x 2220 (3160)* x 2590 (3710)*
Тегло [кг] 2220**
Диаметър на материала [мм] ствол до 250
Брой на ножовете [брой] 2 режеши + 1 подкрепящ
Скорост на подаване [линеен м/мин] дo 21
Чипинг капацитет [насипен м3/h] дo 16
Ширина на стърготините [мм] до 28 мм в зависимост от материала
Начин на подаване ролката и фидер тип гъсеницата
с хидравлично задвижване
Диаметър на барабана [мм] 520
Размери на гърлото (Ш x В) [мм] 375 x 340
Дължина на гъсеницата [мм] масата 750, капака 630
Ситото - отвор [мм] 30x30 или 50x50
Минималната мощност трактора [кс] 100
()* - размери след монтиране, по време ра работа (само дробилката).
()** - тегло на самата дробилка.

 

Стандартно оборудване:

  • Хидравлично сгъваема масата за товарене (капака) заедно с гъсеницата за товарене.
  • Хидравлично сгъваема тръба за изхвърляне с автоматично контролиран винтов диск 240° и дефлектор.
  • Вала за отвеждане.
  • Собствена хидравлична система.
  • Управление с помоща на хидравличен распределител.
  • Електронната система за контрол на работата (анти-стрес) за предотвратяване на претоварванеб с бояч на моточасове.
  • Контролиране с джойстик.

ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
нагоре